Mouka z červené pšenice celozrnná

Červená pšenice.

Celozrnná mouka z červené pšenice obsahuje flavonoidy, katechin, tanin i antokyany, které obilky obarvují a mají antioxidační účinky. Hodí se na pečení i vaření. Těstu dodá tmavší barvu a výraznější chuť.

Červená pšenice z Afriky

Červená pšenice pochází z východní Afriky, objevili ji v roce 1872 na území Etiopie. I když se může zdát, že se jedná o vyšlechtěnou odrůdu, je to původní obilovina.

Ideální pro pečení zdravějšího chleba i pečiva

Mouka z červené pšenice obsahuje více minerálů a také antioxidanty, působí proti volným radikálům, které mohou škodit zdraví. „Červená“ mouka se hodí na pečení chleba, pečiva, koláčů i k přípravě kaší. Těstu je s použitím mouky z červené pšenice tmavší, má výraznější chuť.

Plně přírodní mouka bez přísad

Mouka z mlýna Dubecko je čistě přírodním produktem, bez fortifikace zlepšujícími přípravky jako některé komerčně prodávané mouky a směsi na pečení. Standardní trvanlivost 4 měsíce.

Balení mouky z červené pšenice

Mouku z červené pšenice dodáváme v pytlích 5, 10, 15 kg nebo 30 kg.

 

Free Joomla! templates by L.THEME