Špaldová mouka celozrnná

Pšenice špalda.

Špaldová mouka z pšenice špalda je zdravější než mouka z klasické pšenice. Mouku ze špaldy využijete na pečení chleba, dalamánů, koláčů, k přípravě kaší i nápojů.

Je vhodná na pečení ve velkém v profesionálních pekárnách a gastro provozech i pro domácí pekárny a malé domácí pečení v troubě.

Špalda na polích 8000 let

Špaldu lidé v Evropě pěstovali už před 8000 lety. Má vyšší podíl minerálních látek a bílkovin než šlechtěná pšenice. Špaldová mouka je lehce stravitelná, méně toxická pro alergiky než běžná pšeničná mouka.

Ideální pro pečení zdravějšího chleba i pečiva

Špaldová mouka je zdravější variantou klasické mouky ze šlechtěné pšenice. Hodí se pro pečení chleba, pečiva, koláčů i pro přípravu kaší.

Plně přírodní mouka bez přísad

Mouka z mlýna Dubecko je čistě přírodním produktem, bez fortifikace zlepšujícími přípravky jako některé komerčně prodávané mouky a směsi na pečení. Standardní trvanlivost 4 měsíce.

Balení špaldové celozrnné mouky

Špaldovou mouku dodáváme v pytlích 5, 10, 15 kg nebo 30 kg.

 

Free Joomla! templates by L.THEME